Luo tili Salasana unohtunut?

Aloe Vera Gel

Ehdoton myyntisuosikkimme on ollut mukana alusta alkaen, ja on nykyään suositumpi kuin koskaan ennen.
Read more

Tervetuloa mukaan voimaan hyvin!

 

Täällä sinulla on mahdollisuus tutustua Foreverin kaikkiin hyvinvointituotteisiin, ja aloittaa oma muutoksesi kohti paremmin voivaa kehoa jo tänään! Valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin - ihoon, hiuksiin ja vatsaan.

 

Forever Living Products on maailman suurin aloe veran viljelijä, jonka tuotteet ovat erittäin laadukkaita. Asiakkaana saat tuotteillesi 90 päivän tyytyväisyystakuun, joten kokeile rohkeasti! Autan sinua mielelläni löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet.

 

Kurkkaa, mitä kerron itsestäni ja matkastani Foreverin itsenäiseksi jälleenmyyjäksi, sekä miten sinä voisit myös saada mahdollisuuden työskennellä kanssani!

 Ota rohkeasti yhteyttä! :)

 

"Your body will be around for a long time. Invest in yourself and take care of it."

 

Sanna-Mari Ylitalo

Itsenäinen Forever Business Owner
050 440 8662
forever.sannamari@gmail.com

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.

Foreverin Aloe verasta

Korkealaatuiset raaka-aineet antavat korkealaatuisia tuotteita. Julio kertoo Foreverin Aloe verasta ja viljelmistä.

Tuotteemme

Kyllä tunnustamme. Olemme äärimmäisen ylpeitä tuotteistamme. Haluatko tietää miksi? Katso video täällä.

Uusia mahdollisuuksia

Me valitsimme työmme sydämellä – ja muutimme samalla elämämme. Täällä voit katsoa videon siitä, millaista on työskennellä Foreverin parissa.

Wellness – the movie

Täällä vierailemme Tervelän perheen luona – äiti, isä, 2 lasta ja hamsteri Bella. He elävät keskellä omakotitaloidylliä ja heillä on yksinkertaisesti kaikki asiat äärettömän hyvin. He säteilevät vaikutelmaa siitä, että he ovat aivan oikeassa paikassa oikealla hetkellä, he näyttävät onnellisilta ja uskomattoman hyvinvoivilta. Mistäköhän se voisi johtua?

Fitness – the movie

Täällä tapaamme menestyneen pariskunnan, joka voi elää elämäänsä juuri haluamallaan tavalla. Molemmat ovat äärettömän kiinnostuneita fitnessistä, eikä ainoastaan liikunnasta: he haluavat myös syödä oikein ja heille on tärkeää huolehtia itsestään. Onneksi heillä on saatavillaan niin hyviä tuotteita…

Beauty – the movie

Boy meets girl – vai? Täällä seuraamme kahta parikymppistä heidän arjessaan. Ehkä he ovat kavereita, ehkä jotakin enemmän – jätämme sen katsojien tulkittavaksi. Selvää kuitenkin on se, että he valitsevat päivittäiset tuotteensa huolellisesti.