Tervetuloa sivuilleni Foreverin pariin! 


Kaipaatko parempaa terveyttä, hyvinvointia ja elämänlaatua - joko fyysistä ja/tai taloudellista? 

Oletko jo löytänyt oman suosikkituotteesi tuotevalikoimastamme? Oletko kiinnostunut kuulemaan, miten sinäkin voisit työskennellä terveys ja hyvinvointituotteiden parissa, kauniin oman liiketoimintasi puitteissa omilla ehdoillasi, oman elämäsi tahdissa?

Soittele 040-763 06 43, niin jutellaan lisää! Tai ota yhteyttä: katariina@flp.com

Löydät minut helposti myös Facebookista.

 

 

AJANKOHTAISTA: 

Jotain tarttis tehdä... Koodinimi: C9.8.1.18

Aloitamme yhdessä C9-ohjelman 8. tammikuuta, 2018. Haluatko tulla mukaan? Kyseessä ei ole laihdutuskuuri - vaikkakin tämä yhdeksän päivää kestävä suunnanmuutos painoon suotuisasti vaikuttaakin. Kyseessä on kevennys, 'buuttaus' elimistölle ja myös tuolle aivokovalevyllemme. Nimittäin yhdeksän päivän ajan keskitymme syömään oikein ( = tarpeeksi usein, paljon ja laadukkaasti) sekä kiinnittämään enemmän huomiota ruokailutottumuksiimme. Ja kenties muuttamaan soveltuvin osin sellaisia tapoja, jotka eivät ehkä tue terveyttämme pitkässä juoksussa.

Voit ajatella C9-paketin 'kuurina,' jolloin saat kyllä tuntuvia ja näkyviäkin tuloksia aikaiseksi joksikin aikaa. Sekin on hyvä asia! Tai sitten voit ajatella tämän yhdeksän päivää ohjelmana, jolla aloitat uudenlaisen elämän suhteessa ruokailuun ja ravintoon - sekä liikkumiseen. Se tuo tullessaan jo hiukan kestävämpiäkin tuloksia.

Miten vain, kannattaa sinun joka tapauksessa aloitaa Aloe vera -mehulla jotta elimistösi tottuu juomaan ja jotta koet sen vaikutukset. Joulukuun aikana ostettu Aloe vera -mehu (arvo 31/34€) tulee kaupan päälle, jos teet ostopäätöksen C9-paketista (147€) joulukuun aikana.

InfiniteByForever - innovatiivinen, uusinta teknologiaa ja Aloe veran ominaisuudet yhä vain paremmin hyödyntävä anti-ageing tuotesarja! 

Pääset parhaiten alkuun ja tutuksi tuotteiden kanssa aloittamalla käytön Infinite-setin kanssa. Näin saat koettua tämän mullistavan tuotteen tehot ja vaikutukset kokonaisvaltaisesti. Setti sisältää tehokkaan puhdistusmaidon, ravitsevan, nopeasti imeytyvän ja erinomaisesti kosteuttavan Serumin sekä kasvovoiteen, sekä sisäisesti nautittavan kollageenipuristeen.

Tämä viimeeksi mainittu Collagen Complex -kollageenipuriste on kemiallisen hydrolyysi-menetelmän vuoksi tehokkaassa muodossa pilkottuna, jotta elimistömme voi sen hyödyntää heti (eikä sitten vasta kun on saanut kollageeni-proteiinin pilkottua). Ihostasi tulee tasaisempi, vahvempi ja silkkisen pehmeä - kauttaaltaan. Ja vieläpä luonnollisesti, totta kai! 

Tämä tuotesarja ihan oikeasti TOIMII! Jo kahdeksan kuukauden kokemuksella olen kävelevä esimerkki siitä.

Tutustumistarjouksena InfiniteByForever -paketin ovh. 188€ ostajalle Aloe vera -mehu (ovh. 31€) kaupan päälle! Tarjous voimassa ensiostajalle vuoden 2017 ajan.

 

 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.

Uusia mahdollisuuksia

Me valitsimme työmme sydämellä – ja muutimme samalla elämämme. Täällä voit katsoa videon siitä, millaista on työskennellä Foreverin parissa.

Tuotteemme

Kyllä tunnustamme. Olemme äärimmäisen ylpeitä tuotteistamme. Haluatko tietää miksi? Katso video täällä.

Aloe Vera