Luo tili Salasana unohtunut?

 

Kiva, että tulit käymään kotisivuillamme!

Täällä voit tutustua laadukkaisiin Foreverin hyvinvointi- ja ihonhoitotuotteisiin ja halutessasi tilata niitä meiltä (soitto/sms/sähköposti/verkkokauppa/facebook).

Verkkokaupassamme voit asioida silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii - siellä näet tuotteiden hinnat ja voit halutessasi tehdä tuotetilauksen. Luo omat tunnuksesi kohdasta "Kirjaudu sisään" ja sieltä valinta "Luo tili". Meiltä löytyy tuotteita heti varastosta tai noin viikon toimitusajalla.

Kokeile ja testaa onko nämä tuotteet myös Sinun "juttusi" kuten niin monen muunkin ympäri maailmaa... Kaikilla tuotteillamme on 90 päivän tyytyväisyystakuu - eli asiakas saa rahansa takaisin, jos ei ole tyytyväinen niitä kokeiltuaan. Turvallista, eikö totta? 

Ja mikäli haluat tutustua tuotteisiin konkreettisesti ennen ostopäätöstä, se onnistuu: pyydä koolle muutama ystävä, työkaveri, tuttavasi ja pidetään teille Foreverin hyvinvointi-ilta, aika ja paikka sopimuksen mukaan. Tai voimme lainata Sinulle suosituimpia tuotteitamme sisältävän tuotekassin, jotta pääset rauhassa tutustumaan tuotteisiin.

JOULUkin lähestyy - voimmeko olla avuksi joululahjavinkkejä ajatellen? Meiltähän löytyy "jokaiselle jotain" - eli yksilölliset laatulahjat löydät varmasti Shopistamme ja tosiaankin, autamme mielellämme valinnassa. Joululahjat toimitamme valmiiksi paketoituina niin halutessasi! Tässä linkki tuotekuvastoon http://foreverliving.s3.amazonaws.com/Product_Catalogue_2015/Produktkatalog_FI/index.html#4-5 

Kiinnostaako Sinua kuulla, mitä muuta kuin ihania tuotteita ja hyvinvointia Aloe Vera ja Forever voi Sinulle tarjota? Jos, niin klikkaa kohtaa "Työskentele kanssamme". 

Kerromme mielellämme lisää siitä, mikä Sinua kiinnostaa: ole rohkeasti yhteydessä!

Anu p. 0400 796 251 ja Pentti p. 050 344 6699

harju.aloe(at)gmail.com

 

 

 

 

 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.

Foreverin Aloe verasta

Korkealaatuiset raaka-aineet antavat korkealaatuisia tuotteita. Julio kertoo Foreverin Aloe verasta ja viljelmistä.

Tuotteemme

Kyllä tunnustamme. Olemme äärimmäisen ylpeitä tuotteistamme. Haluatko tietää miksi? Katso video täällä.

Uusia mahdollisuuksia

Me valitsimme työmme sydämellä – ja muutimme samalla elämämme. Täällä voit katsoa videon siitä, millaista on työskennellä Foreverin parissa.

Wellness – the movie

Täällä vierailemme Tervelän perheen luona – äiti, isä, 2 lasta ja hamsteri Bella. He elävät keskellä omakotitaloidylliä ja heillä on yksinkertaisesti kaikki asiat äärettömän hyvin. He säteilevät vaikutelmaa siitä, että he ovat aivan oikeassa paikassa oikealla hetkellä, he näyttävät onnellisilta ja uskomattoman hyvinvoivilta. Mistäköhän se voisi johtua?

Fitness – the movie

Täällä tapaamme menestyneen pariskunnan, joka voi elää elämäänsä juuri haluamallaan tavalla. Molemmat ovat äärettömän kiinnostuneita fitnessistä, eikä ainoastaan liikunnasta: he haluavat myös syödä oikein ja heille on tärkeää huolehtia itsestään. Onneksi heillä on saatavillaan niin hyviä tuotteita…

Beauty – the movie

Boy meets girl – vai? Täällä seuraamme kahta parikymppistä heidän arjessaan. Ehkä he ovat kavereita, ehkä jotakin enemmän – jätämme sen katsojien tulkittavaksi. Selvää kuitenkin on se, että he valitsevat päivittäiset tuotteensa huolellisesti.