Forever - Hyvinvointia / Anu ja Pentti Harju

Anu & Pentti Harju

Independent Forever Business Owner

Tervetuloa sivuillemme!

Täällä voit tutustua laadukkaisiin Foreverin tuotteisiin ja työmahdollisuuteen. 

Thank You for visiting our webpage! If you want to know more about Forever and  the products or the business, don´t hesitate to contact us by phone, facebook or email. Thank You!

**** AJANKOHTAISTA NYT *****

C9-OHJELMA: hyväksi ja toimivaksi todettu, napakka yhdeksän päivän ohjelma kohti parempia elämäntapoja, jonka aikana alat jo huomaamaan muutoksia voinnissasi ja ulkomuodossasi! 

F15-OHJELMA: uutuusohjelma, joka kestää vähintäin 15 päivää ja jota voit jatkaa 15 pv:n jaksoissa haluamasi ajan - aloita itsellesi soveltuvalla tasolla riippuen siitä, minkä verran olet aiemmin liikkunut. Paketissa saat tarvittavat ravintolisät, ruokavinkit ja liikuntaohjeet - kaikki siis valmiina mietitynä, itse tarvitsee vaan aloittaa ja asennoitua oikein :)! Itsellämme menossa tämä uusi ohjelma juuri nyt!

Eli tee hyvä päätös ja lähde testaamaan, miten ne juuri sinulla toimivat - vain kokeilemalla voit tietää, onko nämä ohjelmat myös Sinun "juttusi" ...

Kaikilla tuotteillamme on 90 päivän tyytyväisyystakuu - eli saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen niitä kokeiltuasi. Turvallista, eikö totta? 

Verkkokaupassamme voit asioida silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii - siellä näet tuotteiden hinnat ja voit halutessasi tehdä tuotetilauksen. Luo omat tunnuksesi kohdasta "Kirjaudu sisään" ja sieltä valinta "Luo tili". Meiltä löytyy tuotteita heti varastosta tai noin viikon toimitusajalla. Ko paketit löytyvät Shopissamme kohdasta Pakettiratkaisut. Voit tehdä tilauksen myös soittamalla (myös txt) tai sähköpostilla.

Ja mikäli haluat tutustua tuotteisiin konkreettisesti ennen ostopäätöstä, se onnistuu: pyydä koolle muutama ystävä, työkaveri, tuttavasi ja pidetään teille Forever-hyvinvointi-ilta, aika, teema ja paikka sopimuksen mukaan. Tai voimme lainata Sinulle suosituimpia tuotteitamme sisältävän tuotekassin, jotta pääset rauhassa tutustumaan tuotteisiin.

Kiinnostaako Sinua kuulla, mitä muuta kuin ihania tuotteita ja hyvinvointia Aloe Vera,  Forever ja me voimme Sinulle tarjota? Jos, niin klikkaa kohtaa "Työskentele kanssamme". 

Kerromme mielellämme lisää siitä, mikä Sinua kiinnostaa: ole rohkeasti yhteydessä! Yhteydenottosi ei luonnollisesti sidoa sinua mihinkään.

Anu p. +358400 796 251 ja Pentti p. +35850 344 6699

harju.aloe(at)gmail.com

Linkistä löydät uusimman kuvastomme: 

https://foreverliving.fi/PDF/the_products_produktkatalog/2017_2018scandiproductbrochure_fi.pdf

 

 

 

 

 

 

 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.

Uusia mahdollisuuksia

Me valitsimme työmme sydämellä – ja muutimme samalla elämämme. Täällä voit katsoa videon siitä, millaista on työskennellä Foreverin parissa.

Tuotteemme

Kyllä tunnustamme. Olemme äärimmäisen ylpeitä tuotteistamme. Haluatko tietää miksi? Katso video täällä.

Aloe Vera