Luo tili Salasana unohtunut?

Forever - Hyvinvointia / Anu ja Pentti Harju

Anu & Pentti Harju

Independent Forever Business Owner

Tervetuloa sivuillemme!

Täällä voit tutustua laadukkaisiin Foreverin tuotteisiin ja halutessasi tilata niitä meiltä (soitto/sms/sähköposti/verkkokauppa/facebook).

Verkkokaupassamme voit asioida silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii - siellä näet tuotteiden hinnat ja voit halutessasi tehdä tuotetilauksen. Luo omat tunnuksesi kohdasta "Kirjaudu sisään" ja sieltä valinta "Luo tili". Meiltä löytyy tuotteita heti varastosta tai noin viikon toimitusajalla.

Joko olet kuullut tai tutustunut Euroopassa ja Skandinaviassa suursuosion saavuttaneisiin C9 ja C15 -ohjelmiin? Tosi moni on näiden ohjelmien myötä oppinut uusille paremmille elämäntavoille, myös me!! Shopista sekä www.foreverliving.fi/fit -sivuilta löydät lisäinfoa aiheesta - kannattaa tutustua ja tehdä hyvä päätös lähteä testaamaan, miten ne juuri sinulla toimivat. 

Vain kokeilemalla voit tietää, onko nämä tuotteet myös Sinun "juttusi"... Kaikilla tuotteillamme on 90 päivän tyytyväisyystakuu - eli saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen niitä kokeiltuasi. Turvallista, eikö totta? 

Ja mikäli haluat tutustua tuotteisiin konkreettisesti ennen ostopäätöstä, se onnistuu: pyydä koolle muutama ystävä, työkaveri, tuttavasi ja pidetään teille Foreverin virkistysilta, aika ja paikka sopimuksen mukaan. Tai voimme lainata Sinulle suosituimpia tuotteitamme sisältävän tuotekassin, jotta pääset rauhassa tutustumaan tuotteisiin.

Kiinnostaako Sinua kuulla, mitä muuta kuin ihania tuotteita ja hyvinvointia Aloe Vera ja Forever voi Sinulle tarjota? Jos, niin klikkaa kohtaa "Työskentele kanssamme". 

Kerromme mielellämme lisää siitä, mikä Sinua kiinnostaa: ole rohkeasti yhteydessä!

Thank You for visiting our webpage! If you want to know more about Forever or the products, don´t hesitate to contact us by phone, facebook or email. Thank You!

Anu p. +358400 796 251 ja Pentti p. +35850 344 6699

harju.aloe(at)gmail.com

Linkistä löydät uusimman kuvastomme: http://foreverliving.s3.amazonaws.com/flippingbook/TheProducts_FI_16_17/files/assets/basic-html/page-1.html#

 

 

 

 

 

 

 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.

Foreverin Aloe verasta

Korkealaatuiset raaka-aineet antavat korkealaatuisia tuotteita. Julio kertoo Foreverin Aloe verasta ja viljelmistä.

Tuotteemme

Kyllä tunnustamme. Olemme äärimmäisen ylpeitä tuotteistamme. Haluatko tietää miksi? Katso video täällä.

Uusia mahdollisuuksia

Me valitsimme työmme sydämellä – ja muutimme samalla elämämme. Täällä voit katsoa videon siitä, millaista on työskennellä Foreverin parissa.

Wellness – the movie

Täällä vierailemme Tervelän perheen luona – äiti, isä, 2 lasta ja hamsteri Bella. He elävät keskellä omakotitaloidylliä ja heillä on yksinkertaisesti kaikki asiat äärettömän hyvin. He säteilevät vaikutelmaa siitä, että he ovat aivan oikeassa paikassa oikealla hetkellä, he näyttävät onnellisilta ja uskomattoman hyvinvoivilta. Mistäköhän se voisi johtua?

Fitness – the movie

Täällä tapaamme menestyneen pariskunnan, joka voi elää elämäänsä juuri haluamallaan tavalla. Molemmat ovat äärettömän kiinnostuneita fitnessistä, eikä ainoastaan liikunnasta: he haluavat myös syödä oikein ja heille on tärkeää huolehtia itsestään. Onneksi heillä on saatavillaan niin hyviä tuotteita…

Beauty – the movie

Boy meets girl – vai? Täällä seuraamme kahta parikymppistä heidän arjessaan. Ehkä he ovat kavereita, ehkä jotakin enemmän – jätämme sen katsojien tulkittavaksi. Selvää kuitenkin on se, että he valitsevat päivittäiset tuotteensa huolellisesti.